Boxsprings

We bieden boxsprings van verschillende toonaangevende merken. Onze slaapspecialisten nemen graag de tijd zodat u rustig kunt ontdekken welke boxspring en welk merk het beste bij uw lichaam en uw wensen past. Of het nu gaat om een eenpersoons of tweepersoons boxspring, of een twijfelaar, een vlakke of elektrische, voor elke wens is een bed te vinden.

Onafhankelijk advies voor de beste boxspring

In onze showroom in Ede staan verschillende soorten boxsprings die u rustig kunt uitproberen. Zelf ervaren werkt toch het beste, zeker wanneer uw wordt bijgestaan door een ervaren slaap-adviseur. Wij adviseren nooit vanuit één merk, maar altijd vanuit uw specifieke behoeften.

Wat is een boxspring?

Volgens onderzoeken zijn 7 van de 10 verkochte bedden tegenwoordig boxsprings. Maar wat is dat eigenlijk? Boxspring is een verkorte versie van ‘boxspring-combinatie’, omdat het inderdaad altijd een combinatie is van een onderstel een matras en soms een dekmatras (of topmatras). Het onderstel is vaak een met stof beklede ‘bak’ met stevige veren. Die bekleding kan weer mooi aansluiten bij de rest van uw interieur, al dan niet voorzien van een hoofd- en voetbord. Het matras is afhankelijk van uw persoonlijke behoeften, evenals het topmatras.

De voordelen van een boxspring bed

Boxsprings zijn niet voor niets zo populair en veel gekozen. Behalve het slaapcomfort, dat u met het juiste matras helemaal op uw persoonlijke behoeften aanpast, zijn er nog meer voordelen. Over het algemeen hebben boxsprings een wat hogere instap. Dat maakt in en uit bed stappen erg comfortabel en gemakkelijk. Omdat boxsprings vaak volledig bekleed zijn kunt u dit perfect laten aansluiten bij uw interieur. Daarnaast is een boxspring erg compact en, uw bed neemt dus niet te veel ruimte in. Benieuwd? Probeer het zelf!

Vind een boxspring die perfect bij u past

In onze showroom in Ede staan verschillende soorten boxsprings die u rustig kunt uitproberen. Zelf ervaren werkt toch het beste, zeker wanneer uw wordt bijgestaan door een ervaren slaap-adviseur. Wij adviseren nooit vanuit één merk, maar altijd vanuit uw specifieke behoeften. Lengte, gewicht, alleen of samen, slaaphouding, al deze factoren bepalen uiteindelijk wat de juiste oplossing voor u is. Reken maar dat u een boxspring vindt die perfect aansluit bij wat u nodig hebt. Maak hier vast een afspraak, dan zorgen wij ervoor dat de koffie klaar staat!

Droomt u van lekker slapen?

Een goede nachtrust is niet vanzelfsprekend. En hoewel we niet op alle omstandigheden invloed hebben kunnen we u wél helpen om de juiste keuze te maken als het gaat om een bed of boxspring. Goed en gezond slapen heeft namelijk alles te maken met het soort bed waar u in slaapt, en met uw lichaam. Welk type vering past het beste bij uw behoefte, welke ondersteuning hebt u nodig en wat zorgt ervoor dat u echt lekker ligt?

Uitgerust wakker worden

Onze specialisten nemen graag de tijd om uw slaapwensen in kaart te brengen. Pas wanneer u weet hóe u lekker ligt en slaapt kunnen we aan de gang met het juiste type en merk boxspring. Er bestaat namelijk niet zoiets als ‘één type voor alle mensen’, niet iedereen is hetzelfde en heeft dezelfde behoeften. Wij geven altijd een advies waar u mee verder kunt, zodat u heerklijk uitgerust wakker wordt in de boxspring die bij u past.

Over Bedding Slaapcomfort

Bedding Slaapcomfort in Ede is al meer dan 30 jaar een vertrouwde naam voor klanten uit de regio en ver daarbuiten. Uit heel Nederland vinden mensen hun weg naar onze showroom omdat wij garant staan voor optimaal slaapcomfort en onafhankelijk advies. Wij leveren bedden, matrassen en complete slaapsystemen van diverse toonaangevende merken. Onze vaste klanten komen uit de regio Ede, Wageningen, Bennekom, Renkum, Leeuwen, Ederveen, Wolfheze, Otterlo, Driesprong, Roekel en Schaarsbergen. Maak vandaag nog een afspraak!

Wij zijn dus niet gebonden aan één merk maar kunnen advies geven op maat, altijd passend bij uw specifieke behoefte en wensen.

Are you an international or an expat?

Yes, please inform me!