De ervaringen van onze klanten

We vragen onze klanten om via een onafhankelijk platform hun ervaring met ons te delen. Lees hier wat wat klanten over ons vertellen.

9

goede service!!!

Wij werden vriendelijk ontvangen, en met kennis van zaken !! de bezorging was precies zoals afgesproken, en goede uitleg van hele vriendelijke jongens!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lunteren - november 15, 2020
9

Prima service

Goed advies en service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede - november 15, 2020
8

Goede ervaring.

Geleverd volgens afspraak. Goed geplaatst. Verpakking meegenomen. Opgeruimd achtergelaten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede - november 8, 2020
10

Behulpzaam en kwalitatief

We werden goed geholpen met het uitzoeken van een bed en de verschillende opties werden goed uitgelegd. Contact over de levering verliep soepel. Het bed werd goed geleverd en in elkaar gezet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede - oktober 29, 2020
10

Professioneel advies

De verkoper kent zijn matrassen en de mogelijkheden om die op de slaapwensen van de klant aan te sluiten. Blij dat we zijn gaan testliggen in de winkel en onze keuze meteen konden regelen. Inmiddels slapen we weer heerlijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede - oktober 26, 2020
10

Prima service, zeer correct

Hier wordt nog met passie hard voor de zaak gewerkt. Mijn bed is vandaag bezorgd en ik heb er alle vertrouwen dat ik de komende jaren prima slaap. Als een zaak al zolang bestaat moet je wel kwaliteit leveren om de mensen steeds weer terug te laten komen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede - oktober 22, 2020
9

Uitstekende service

Ben heel deskundig en enthousiast geholpen. De bezorging buiten de regio was geen enkel probleem. Het ligt heerlijk op deze matras. Zacht, veerkrachtig en tegelijk stevig, wordt ik op de juiste plekken ondersteund en ik wordt s morgens uitgerust en zonder pijn wakker. Bijna jammer om op te staan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amstelveen - oktober 19, 2020
9

Zeer open en vriendelijk hulp in de winkel, keurige bezorging

Erg positief en we slapen weer goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veenendaal - september 18, 2020
10

Goede, service en test mogelijkheden

Fijne, nette en duidelijke uitleg. Advies op maat
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede - september 15, 2020
10

Uitstekende service

We hebben goed advies gekregen en de service was van begin tot eind uitstekend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede - augustus 29, 2020
92 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10