De ervaringen van onze klanten

We vragen onze klanten om via een onafhankelijk platform hun ervaring met ons te delen. Lees hier wat wat klanten over ons vertellen.

10

Fijn bedrijf en goede producten

Ervaring in de winkel is positief. Je word vriendelijk geholpen en goed geadviseerd. Geen opdringerig verkoop verhaal. De levering is ook perfect, er word goed gecommuniceerd over de verwachte levertijden. Dus een aanrader wat mij betreft.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lunteren - 27 oktober 2021
9

vriendelijke personeel, klant gericht, eerlijke communicatie.

vriendelijke personeel, klant gericht, eerlijke communicatie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede - 27 oktober 2021
9

Heel goed

Wordt netjes en correct geholpen en goed voor gelicht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede - 23 oktober 2021
10

Kundig en persoonlijk

Goede uitleg tijdens verkoop daarna netjes het bed geplaatst en de rommel mee genomen
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Ede - 23 oktober 2021
10

Uitvoerig bestede tijd leidt tot klanttevredenheid!!

Uitvoerig met Sjoerd gesproken alvorens over te gaan tot aankoop van ons bed, bodem en matrassen. Mede door zijn deskundigheid en goede analyse van onze slaapwijze zijn we tot aankoop overgegaan. Inmiddels zijn we een week verder en kunnen we zeggen dat we heerlijk slapen in ons nieuwe bed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 18 oktober 2021
10

Goed geholpen, er wordt echt tijd voor gemaakt. Goede kennis over hun producten en tv deze te koppel

De avek combinatie ligt heerlijk en totaal geen last van mijn rug. Goed advies. Dank daarvoor.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heelsum - 17 oktober 2021
9

Uitstekend advies en goede kwaliteit

Prettige ervaring. Goed advies over matrassen en boxspring. En levertijd zoals beloofd. Alles keurig bezorgd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede - 17 oktober 2021
9

Slaap heerlijk

Wij hebben een advies gekregen welk matras te kiezen en slapen heerlijk op ons nieuwe bed. Ook heeft Sjoerd rekening gehouden met onze kinderen van 2 en 4 jaar, zij kunnen nu lekker op ons bed springen omdat de lattenbodem dit ook aankan. Top ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Huizen - 16 oktober 2021
10

Kundig.

Ontzettend kundig, professioneel en vriendelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede - 13 oktober 2021
10

Uitstekend

Zeer prettig
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede - 13 oktober 2021
162 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10