De ervaringen van onze klanten

We vragen onze klanten om via een onafhankelijk platform hun ervaring met ons te delen. Lees hier wat wat klanten over ons vertellen.

10

Zeer goede dienstverlening

Precies zoals het hoort
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - februari 16, 2021
9

Alles naar wens

In de zaak uitstekend geadviseerd over het matras, netjes Coronaproof, levertijd volgens afspraak, levering netjes
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wageningen - februari 14, 2021
10

Goed

Erg fijne beddenverkoper die echt kennis heeft van zaken en met je mee wil denken. Verder alles netjes geregeld en afspraken worden nagekomen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wageningen - februari 13, 2021
10

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van Bedding.

Hoe men mij in november geholpen heeft om alvast een compleet bedstel te brengen omdat het door mij bestelde bed pas in januari geleverd zou worden en ik door een val met mijn fiets op geen manier in mijn oude bed een goede houding kon vinden om mijn zeer pijnlijke knie een plek te geven. Daar ben ik Bedding Ede nog steeds dankbaar voor.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede - februari 4, 2021
10

Vriendelijk/kwaliteit en betrouwbaar

Zeer deskundig & vriendelijk! Namen alle tijd voor mij Goede adviezen en zeer behulpzaam met eerlijke en praktische tips Zeer fijn bedrijf Snel geleverd en in elkaar gezer
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bennekom - februari 2, 2021
10

Super

Goede service en heel goed advies .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Platanenweg 28 - januari 19, 2021
10

Super service en heel goed bed

We hebben een prachtig bed gekocht, kregen goed advies en service was uitstekend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barneveld - december 31, 2020
10

Altijd goede ervaringen gehad in het verleden en ook nu werden we niet teleurgesteld. Super service

Gewoon super. Netjes, vlot en vriendelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede - december 23, 2020
10

deskundige uitleg gekregen.

We kijken terug op een goede uitleg en service! We slapen heerlijk op de gekochte matrassen. Bedding Ede , Hartelijk bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorthuizen - december 21, 2020
10

We zijn niet voor niks al jaren fan van Bedding.

We kregen goed en uitgebreid advies bij het uizoeken van een compleet bed. Het bed hebben ze uiteindelijk zelf opgehaald en bij ons geleverd i.v.m. corona. Het hele bed keurig in elkaar gezet en ons oude bed meegenomen. Bijzonder vriendelijk geholpen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bennekom - december 18, 2020
107 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10