Onze merken

Een van de vele voordelen van Bedding is dat wij niet gebonden zijn aan één merk. Zo bent u er zeker van dat ons advies niet afhankelijk is van een product maar van uw wensen en behoeften. In onze showroom in Ede is een groot assortiment matrassen, boxsprings, bedden, ledikanten, lattenbodems, spiraalbodems en bedtextiel. Onze slaapspecialisten nemen graag rustig de tijd om u te laten ervaren welk type en merk het beste past bij uw lichaam.

Wij voeren bekende merken als Dorsoo, Green Sleep, Loof, Sealy, Tempur, Ergopolis, Fylds, Velda, Nolte, Slizing, Essenza, Recor My Bed, Avek en Cassenz. Ons uitgangspunt bij het geven van advies is dus niet zozeer een merk, maar u als klant. Altijd. Maak een afspraak of kom eens langs in onze showroom en ervaar de kwaliteit van onze producten. Graag tot gauw!

Een aantal merken uitgelicht

Tempur logo

TEMPUR® is niet alleen een merk traagschuimmatrassen, maar ontwikkelt ook complete slaapsystemen. Van elektrisch verstelbare bedden en bedbodems, tot kussens en zelfs bijbehorend beddengoed, dat gemaakt is om naadloos aan te sluiten bij TEMPUR® producten.

logo van Ergopolis

Het Ergopolis® slaapsysteem bestaat uit zelf ontwikkelde, wetenschappelijk onderbouwde producten die een gepersonaliseerd slaapcomfort verzekeren.

Essenza logo

Geniet van heerlijk zacht luxe beddengoed, en maak uw slaapervaring compleet. Essenza beddengoed is gemaakt van diverse natuurlijke materialen en kenmerkt zich door de unieke, eclectische dessins.

logo Fylds Het Belgisch Bed

Het Belgisch Bed. Zo wordt een Fylds’ bed ook wel genoemd. Elk Fylds’ bed wordt met de hand gemaakt door eigen meester-beddenmakers. Ervaren vakmensen die voor hun ambacht leven en exact weten waar de matrassen aan dienen te voldoen.

Technogel in de showroom van Bedding in Ede

Slapen op een Technogel® matras betekent heerlijk uitgerust wakker worden. De unieke toplaag van speciaal ontwikkelde gel geeft zowel verkoeling als perfecte ondersteuning. Maar het is meer dan een buitengewone technologie, het is een comfortabelere levenswijze. Wake up inspired!

Recor My Bed logo

Recor Bedding. Snelweg naar dromenland. Focus op het ultieme slaapcomfort met een unieke blend van techniek en design. Stijl en comfort worden daarbij geruggensteund door technologie en innovatie.

Logo van Velda

Velda combineert 60 jaar ervaring en know-how met de meest vooruitstrevende technieken op het vlak van slaapcomfort.

Logo van Dorsoo slapen zonder rugpijn

Dorsoo staat voor slapen zonder rugpijn. Veel Nederlanders worden wakker met rugpijn. Klanten die eerder al jarenlang last hadden van pijn in de onderrug, of wakker werden met stijfheid in de bovenrug, vertellen dat ze pijnvrij slapen op hun nieuwe Dorsoo bed en matras.

Nolte möbel logo

Kledinglift, ladeninzet, accessoiremand, schoenenrooster – en dat is pas het begin! Bij Nolte zijn de mogelijkheden om een nieuwe kast op maat te maken naar uw behoeften eindeloos. Welk model slaapkamerkast u ook kiest.

Mintjes sleepline logo

Mintjens staat voor slaapmeubels gemaakt vanuit kennis en vakmanschap, met een verantwoorde materiaalkeuze. Ontdek de mooie, praktische slaapcollecties van Mintjens bij Bedding.

Kayori logo

Kayori. Het zijn de kleine dingen die ertoe doen in het leven. Met als uitgangspunt voor het merk de waarden kwaliteit, authenticiteit, innovatie en respect voor de natuur, zorgt Kayori voor écht feelgood bedtextiel.

Bedding house of bed & bath logo

Wat is nou fijner dan een heerlijk zacht en fris net gewassen dekbedovertrek? Ervaar de luchtigheid en de unieke weefmethoden van het beddengoed van Bedding House. Ontdek het in onze showroom!

Avek logo Bedding

Uw eigen Avek bed is een bed van topkwaliteit, op maat gemaakt volgens het motto ‘Arbeid, Vlijt En Kwaliteit’, door de beddenmakers uit Friesland. Ervaar het in onze showroom!

Loof logo Bedding

Loof staat voor werken met hout, voor eerlijke materialen met een natuurlijke afwerking en een serene geometrie, voor kwaliteit en voor tijdloze ontwerpen die je door de jaren heen zult blijven koesteren.

Steel & Stockings logo merk Bedding

Steel and Stockings bedden zijn ontworpen als een harmonieus, puur en karaktervol concept, met altijd een vleugje vrouwelijkheid.