Bedding Slaapcomfort zoekt een enthousiaste en zelfstandige

Allround medewerker (m/v)

Wie zijn we

Bedding Slaapcomfort heeft meer dan 30 jaar ervaring in slaapoplossingen.
Goed slapen bepaalt mede de kwaliteit van leven, maar lekker en ontspannen slapen is niet vanzelfsprekend. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd om, op basis van wensen en behoeften van de klant, het beste advies te geven voor een juiste slaapcombinatie van een bed, matras en kussen.

Wat zoeken we

Ter uitbreiding van ons team zoeken we een allround medewerker voor de verkoop in onze winkel en tevens voor de bezorging, want wij plaatsen alles zelf bij onze klanten en dat wordt zeer prijs gesteld. Klanten beoordelen ons niet voor niets met een 9.4. Het is daarom ook erg belangrijk dat je technisch inzicht hebt en fysiek sterk bent.

Wij verwachten dat je, na een gedegen inwerkperiode, een deskundig en persoonlijk verkoopadvies op maat kunt geven.

Het allerbelangrijkste vinden wij dat je bereid bent veel te leren en goed met mensen kunt omgaan. Iedere klant is anders en heeft individuele wensen.

Heb je kennis van de beddenbranche, dan is dat mooi meegenomen, maar beslist niet noodzakelijk. Goede motivatie en doorzettingsvermogen vinden wij veel belangrijker. Wij leiden je graag op en bieden de mogelijkheid om te groeien. Je hebt minimaal MBO-werk en -denkniveau. Verder ben je representatief, klantvriendelijk en flexibel.

Je bent bereid om op zaterdag te werken.

Wat bieden we

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie in een klein hecht team, dat niet alleen garant staat voor een goede verkoop, maar ook voor een nette bezorging en montage aan huis.

  • Marktconform salaris.
  • Coaching, opleiding en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.
  • Een parttime dienstverband is bespreekbaar, maar op zaterdag moet je altijd beschikbaar zijn.

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Sjoerd van ’t Oever, tel. 0318-617863. Je motivatiebrief met CV, liefst met foto, mag je mailen naar: info@bedding.nl.

Als er een match is dan nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek.